Skin Retreat

Tehokasta, tuloksellista, miellyttävää

Skin Retreat keskittyy tehokkaaseen ihonhoitoon hoidon miellyttävyydestä tinkimättä. Käytössämme on alan huipputuotteet ja -laitteet, joiden avulla saavutamme ihonhoidolliset tavoitteesi. Jokainen ihonhoitoaikasi aloitetaan henkilökohtaisella konsultaatiolla, jonka mukaan räätälöimme Sinulle parhaimman hoitokokonaisuuden. Palveluihimme kuuluvat myös sokeroinnit, ripsienpidennykset ja kestotaivutukset ja -värjäykset sekä kulmien liftaukset ja muotoilut. Palvelemme monen vuoden varmalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Staff

Employee picture

Tytti

Employee picture

Veera K.

Employee picture

Maria R.

Employee picture

Nea P

Gift Cards

Lahjakortti hoitolaamme on helppo ja varma lahja! Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle nettisivujemme kautta, jolloin saat lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan fyysisen lahjakortin liikkeeltämme.

Appointment

Varauksen yhteydessä ilmoitettu aika on itse hoidon kesto - varaathan itsellesi aikaa noin 15min hoidon päätteeksi. Voit olla meihin yhteydessä mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai sopivaa aikaa ei meinaa löytyä. Tervetuloa!

Contact info

Löydät meidät Helsingistä, tunnelmallisen Tapanilan keskustasta. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä, bussipysäkki sitäkin lähempänä ja maksuttomat parkkipaikat aivan oven edessä. Olethan meihin yhtyedessä mikäli haluat tulla vain ostoksille tai tutustumaan palveluihin ja tuotteisiimme, niin varaamme sinulle ajan, jolloin olemme varmasti vapaana palvelemaan sinua. Lämpimästi tervetuloa!

Location

 Skin Retreat

 +358453281198

 Päivöläntie 21 lt 2 00730 Helsinki

 info@skinretreat.fi

Pricing

Tutustu palveluihimme alla. Minkä tahansa palvelun valitessasi käymme ennen hoidon aloitusta läpi mahdolliset esteet hoidon suorittamiselle, jolloin voit luottaa siihen, että toteutamme palvelun sinulle sopivalla tavalla. Kaikki hintamme sisältävät alv 24%

Hair RemovalPrice from
Brazilian Sugaring: Ladies
Brazilian sugaring for Ladies. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
58.00€
Sugaring: Bikini
Sugaring of bikini line. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
24.00€
Sugaring: Armpits
Sugaring of armpits. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
22.00€
Sugaring: Legs
Sugaring of legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
42.00€
Sugaring: Thighs
Sugaring of thighs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
42.00€
Säärten ja reisien sokerointi
70.00€
Sugaring: Arms
Sugaring of arms. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
32.00€
Sugaring Package: Bikini + Armpits + Legs
Sugaring of bikini line, armpits and legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
75.00€
Sugaring Package: Brazilian + Armpits + Legs
Brazilian sugaring, as well as sugaring of armpits and legs. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
95.00€
Brassi ja kainalot
75.00€
Kasvojen sokerointi
Kasvojen alueen sokerointi sisältää leuan, poskien ja ylähuulen sokeroinnin.
22.00€
Ylähuulen sokerointi
10.00€
Facial TreatmentsPrice from
Hydra CLEAR kevään kausihoito kasvoille
Hoito sisältää HydraPeel-kuorinnan ja -syväpuhdistuksen, huokosia supistavan ja ihoa napakoittavan pHformulan pinnoitusnaamion, rauhoittavan ja kosteuttavan geelinaamion, sekä antioksidantteja syväkosteutukseen ja suojaukseen. Tehokas puhdistus, kirkastus ja kosteutus! Hydra C.L.E.A.R. -kasvohoito 125e (norm 149e)
125.00€
pHformula Skinscan ihoanalyysi
Skinscanner -ihoanalyysilaite on suunniteltu tunnistamaan ihon kerrokset, muutokset ja häiriötilat 20 sekunnissa. Saat kattavan analyysin ihostasi, sekä ohjeet ja suositukset tulokselliseen ihonhoitoon hoitolassa ja/tai kotona. Sisältää ihonpuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorivan herkkyystestin ja loppuvoiteet.
39.00€
FRESH up pHformula
Kevyt kasvohoito, joka sisältää kuorinnan, ihosi tarpeiden mukaisen naamion, sekä hoitovoiteet. Nopea helpotus esim. kiristävälle kuivalle iholle!
59.00€
ART 30 pHformula
Puolen tunnin nopea tehopinnoitus ihollesi. Valittavana neljä eri happopinnoitusvaihtoehtoa korjaamaan ihon epätasapainotiloja, pinnoitus valitaan ihoasiantuntijan kanssa juuri sinun ihollesi sopivaksi. Sisältää mahdollisen herkkyystestin, pinnoituksen, sekä loppuvoiteet. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, varaathan aikaan lisäpalveluna ihoanalyysin (maksuton hoidon yhteydessä).
69.00€
ART 60 pHformula
pHformulan tehokkaalla, mutta hellävaraisella happopinnoituksella korjaamme ihosi epätasapainotiloja sisältä ulospäin. pHformulan ihoasiantuntija valitsee ihollesi oikean pinnoituksen, jota voimme tehostaa ja muokata halutulla tavalla. 60 minuutin kasvohoito sisältää mahdollisen herkkyystestin, happopinnoituksen, sekä kaksi lisäosuutta. Lisäosuus voi olla hoidon halutusta lopputuloksesta ja ihosta riippuen tehoseerumi, lisäkuorinta, puhdistava tai rauhoittava naamio, hieronta. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, varaathan aikaan lisäpalveluna ihoanalyysin (maksuton hoidon yhteydessä).
99.00€
ART 90 pHformula
Tämä kattava 90 minuutin mittainen kasvohoito takaa ihollesi tehoja ja varmaa rentoutusta. Happopinnoituksella korjaamme ihosi epätasapainotiloja sisältä ulospäin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Hoidossa valitaan ihollesi sopiva tehopinnoitus, jonka lisäksi valitsemme kolme lisäosuutta. Lisäosuudet voivat olla halutusta hoitotuloksesta ja ihosta riippuen tehostava kuorinta, tehoseerumi, naamio, tai pHformulan oma TOUCH Therapy hieronta, joka palauttaa ja rentouttaa.
129.00€
Kasvohoito pHformula
Tämä hoito on ns. "peruskasvohoito", johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta (tai vaihtoehtoisesti mekaaninen ihonpuhdistus), naamio ja hoitovoiteet.
79.00€
MASKNE pHformula
Tämä hoito on tarkoitettu kuorimaan, puhdistamaan ja vahvistamaan ihon omaa suojaa. Sisältää tulehdusta rauhoittavan pinnoituskäsittelyn, puhdistavan pinnoitusnaamion, sekä rauhoittavan detox-naamion. Sopii maskien aiheuttaman "masknen" hillintään.
79.00€
HYDRA Glow pHformula
Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo iholle huomattavaa ja välitöntä kosteutta ja hehkua. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutetumman virkeämmän, kiinteämmän ja valoaheijastavamman ilmeen. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan hieronnan, VITA C -pinnoituksen, naamion, kosteuttavan seerumin ja hoitovoiteet.
99.00€
TOUCH Therapy pHformula kasvohieronta
TOUCH Therapy on kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia. pHformulan Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat ovat kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa. Sisältää alkupuhdistuksen, TOUCH Therapy -hieronnan ruusunmarjaöljyllä ja halutessasi loppuvoiteen.
59.00€
Mikroneulaus pHformula
Mikroneulaus herättää ihon omia toimintoja korjaamaan ja tasapainottamaan ihoa. Neulauksella voidaan vaikuttaa juonteisiin, pigmenttimuutoksiin, arpiin, kosteuspitoisuuteen, ihon vahistumiseen, sekä napakoitumiseen. Steriileillä neulaukseen tarkoitetuilla tehoaineliuoksilla tehostamme neulauksen vaikutuksia halutulla tavalla, halutussa ihon syvyydessä. Hoito sisältää puhdistuksen, kevyen kuorinnan, neulauksen ihollesi sopivalla tehoaineella, naamion ja hoitovoiteet.
149.00€
V Carbon System
V Carbon System on ainutlaatuinen kasvohoito joka sisältää aktiivihiiltä, hedelmähappoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa™. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Hoito sopii myös vartalon iholle.
119.00€
HydraPeel ihonpuhdistus
Tehokas laitteella tehtävä ihonpuhdistus, jolla pääset kivuttomasti eroon mustapäistä. Kuorii, kirkastaa, puhdistaa. Hoito sisältää ihonpuhdistuksen, laitteella tehtävän kemiallisen kuorinnan, laitteella tehtävän syväpuhdistuksen, puhdistavan ja/tai antioksidanttisen tehoseerumin, sekä hoitovoiteet.
95.00€
HydraPeel + pHformula pinnoitus
Hoidossa yhdistyvät tehokas puhdistus ja ihosi häiriötilojen tasapainottaminen. Hoito sisältää alkupuhdistusen, kuorinnan, tehokkaan ihonpuhdistuksen HydraPeel-laitteella, hoitotavoitteitasi tukevan pHformulan happopinnoituksen sekä ihollesi sopivan naamion.
149.00€
HydraPeel + pHformula pinnoitus + neulaus
Tätä hoitoa tehokkaampaa, aktivoivampaa ja puhdistavampaa et tule löytämään helposti, jos lainkaan. Ehdottomasti tehokkain ja monipuolisin hoitomme yhdistettynä kosmetologiemme ammattitaitoon valita yksilöllisesti juuri sinun ihollesi parhaimmat aktiiviaineet, happoyhdistelmät ja naamio. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, HydraPeel-laitteella tehtävän ihonpuhdistuksen, ihoasi korjaavan pinnoituksen ja aktivoivan nano- tai mikroneulauksen aktiiviaineella, sekä naamion ja hoitovoiteet.
209.00€
Kosmetologin valinta
Etkö ole varma mikä kasvohoito olisi sinulle sopiva? Ei hätää! Kosmetologimme tekee toiveittesi mukaisesti hoitovalinnan. Hinta sekä hoitoaika riippuu valitusta hoidosta.
0.00€
BRIGHT Silmänympärysihon tehohoito
Tehokas pinnoitushoito on suunniteltu aktivoimaan ihon toimintoja, siloittamaan hienoja juonteita ja tuomaan kosteutta herkkälle ja ohuelle silmänympärysiholle. Sisältää puhdistuksen, pinnoituskuorinnan, kosteuttavan naamion, aktivoivan tehoseerumin ja hoitovoiteen.
59.00€
pHixel GLOW kausihoito
pHixel GLOW hoito sisältää alkupuhdistuksen, dermabrasion kuorinnan, AA pikselikäsittelyn nanoneulalla, sekä naamion. Lopuksi saat kasvoillesi kesän ehdottoman tärpin, VITA D kasvovoiteen, jonka avulla ihosi saa auringosta sen hyvät puolet käyttöön!
119.00€
Hands and NailsPrice from
Manikyyri
Manikyyri sisältää kynsien viilauksen ja muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kynsien kiillotuksen, sekä kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen.
35.00€
Gel Polish: New
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Does not include removal of old gel.
40.00€
Gel Polish: Fill
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Removal of old gel included.
45.00€
Lashes and BrowsPrice from
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu, sekä stailaus
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää myös kulmien muotoilun, sekä halutessasi stailauksen kulmakarvageelin ja/tai muiden tuotteiden kanssa.
33.00€
Lash Tint
A permanent coloring of lashes.
18.00€
Kulmakarvojen kestovärjäys, muotoilu, sekä stailaus
Kulmakarvojen kestovärjäykseen kuuluu muotoilun tai siistimisen lisäksi halutessasi myös stailaus kulmakarvageelillä ja/tai muilla tuotteilla.
18.00€
Lash Lift & Tint
Permanent lift and coloring of lashes. Lift holds approx. 4-8 weeks.
70.00€
Kulmakarvojen liftaus, väri ja muotoilu
Kulmakarvojen liftauksella (brow lift) saat kulmakarvasi muotoiltua ja asettumaan helpommin haluamaasi muotoon. Sisältää myös kestovärjäyksen, muotoilun ja halutessasi stailauksen kulmakarvageelillä ja/tai muulla tuotteella.
60.00€
Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen liftaus
Sisältää ripsien kestotaivutuksen ja värjäyksen, sekä kulmakarvojen liftauksen (brow lift), värjäyksen ja halutessasi stailauksen. Ripsien kestotaivutuksella saat omista ripsistäsi näyttävät, kaarevat ripset ja kulmien liftauksella saat kulmakarvasi muotoiltua ja asettumaan haluamaasi muotoon.
99.00€
Removal of Lash Extensions
Removal of lash extensions.
20.00€
PedicuresPrice from
Pedicure
Bath, scrubbing, nail clipping and shaping, treatment of problem areas and foot cream. Nail polish is not included.
69.00€
Gel Polish: Toe Nails
Light trimming of nails and cuticles, nail polish and foot cream.
40.00€
Body TreatmentsPrice from
Vagheggi - vartalohoito
Energisoiva, ihon nestekiertoa voimakkaasti boostaava vartalohoito sisältää kuivaharjauksen, punaista levää ja kofeiinia sisältävän lämmittävän vartalopakkauksen, hoitotavoitteisiisi sopivan eteerisiä öljyjä sisältävän tehoboosterin, sekä rentouttavan hieronnan.
95.00€
Permanent Makeup (Micropigmentation)Price from
Eyeliner pigmentointi
Luonnollinen silmänrajaus pigmentoinnilla. Sisältää vahvistuskäsittelyn 1-2kk päästä laitosta.
290.00€
Kulmakarvojen pigmentointi
Kulmakarvojen kestopigmentointi karva- tai shading-tekniikalla. Sisältää vahvistuskäsittelyn.
320.00€
Eyeliner vahvistus
Vanhan eyeliner-pigmentoinnin vahvistuskäynti.
150.00€
Kulmapigmentointien vahvistuskäynti
Vanhojen kulmapigmentointien vahvistuskäynti.
190.00€
Varaa aika ostoksillePrice from
Palvelu / tuotenouto
Varaa itsellesi aika tuoteostosten tekoon tai lahjakortin hakua varten, niin olemme varmasti vapaina palvelemaan sinua.
0.00€
Kiinalaisen lääketieteen hoidot ja -hieronnatPrice from
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus, ensimmäinen käynti
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus kartoitetaan yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Ensimmäisen käynnin yhteydessä tehdään kattava alkukartoitus. Hoidossa käytetään tarpeiden ja toiveiden mukaisia hoitomenetelmiä kuten akupunktiota, akupainantaa ja guashaa. Asiakkaan toivoessa niin, hoidon voi tehdä myös täysin neulattomasti.
89.00€
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus, jatkokäynti
Kiinalaisen lääketieteen hoitokokonaisuus kartoitetaan yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Hoidossa käytetään tarpeiden ja toiveiden mukaisia hoitomenetelmiä kuten akupunktiota, akupainantaa ja guashaa. Asiakkaan toivoessa niin, hoidon voi tehdä myös täysin neulattomasti.
79.00€
Chinda
Hierontamuoto pohjautuu Kiinalaiseen lääketieteeseen sekä ayurvedaan. 40 minuuttia kestävässä hoidossa käsitellään kasvojen, decolteen ja päänalueen akupisteitä. Tämä erittäin rentouttava, mutta samalla virkistävä hoito lievittää stressiä, laukaisee jännitystiloja ja aktivoi aivoja. Erinomainen hoitomuoto väsymykseen, ylikuormitustiloihin tai vain mielen ja itsensä piristämiseen.
69.00€
Tui Na
Kiristääkö? Onko ollut stressipiikki päällä? Stressi- ja kiire saavat aikaan kasvojen lihaksiston jännitystiloja. Saatamme työpäivän ja yön aikana purra hampaitamme voimakkaasti yhteen jolloin leukaperät jänittyvät ja tuntuvat auttamattoman kireiltä. Tui Na hieronnan otteet ovat avaavia ja tunnet heti ensimmäisen käsittelykerran jälkeen kasvosi rennommiksi.
69.00€
Shakti Ritual
Shakti-ritual on täydellisen rentouttava hieronta kokonaisuus, joka aloitetaan "jalkarituaalilla" eli jalkaterien ja säärten hieronnalla. Tätä seuraa kasvojen ja decolteen hieronnat akupisteitä käsitellen sekä ayurvedisin hierontaottein. 50min.
79.00€